2 minuten leestijd

Newborn | Mikayla


Ik voel mij altijd al vereert als ik een Newborn baby mag vast leggen maar extra bijzonder is het wanneer een gezin van ver komt. 

Zo kort na je bevalling een stuk in de auto met je kersverse baby is toch een aardige onderneming. Natuurlijk ontzettend gaaf dat Mikayla en haar ouders en grote zus naar de studio kwamen omdat ze mijn foto's zo mooi vinden. 


Een klein sprongetje deed ik toen ik zag dat Mikayla een bos met rode haartjes heeft! Dat is toch wel heel bijzonder want zo vaak kom ik geen roodharige kindjes tegen. Oke, ik ben misschien een beetje bevooroordeeld wat betreft kindjes met rode haren, Mijn oudste zoon is ook roodharig en ik vind het zo mooi!


Mama wilde graag warme kleuren met ook wat donkere kleuren en wat staat dit zo mooi bij haar! Ik ben zelf enorm fan van warme kleuren en dat is dan ook veel terug te zien in mijn foto's. Ook voor jouw fotoshoot stem ik af wat jij het mooiste vindt.


Kom je toevallig ook van ver rijden en twijfel je om wel of niet een Newborn Fotoshoot te boeken. Neem gerust even contact met mij op misschien kan ik je helpen bij het maken van je keuze. Al zullen deze waardevolle foto's je misschien al over de streep trekken :)