01 / 08

Newborn Fotografie


Mijn specialiteit ligt bij Newborn fotografie. Jullie pasgeboren baby de veiligheid en geborgenheid geven tijdens de fotoshoot is nummer 1. Tijdens de Newborn fotoshoot neem ik alle tijd voor jullie en jullie gezin. Met als eindresultaat de mooiste herinneringen.


Een Newborn fotoshoot vindt plaats tussen de 2 en 6 weken na de geboorte. Het meest ideaal is rond de 2 weken oud maar dat is ook afhankelijk van jullie pasgeboren baby het doet en jouw herstel.


Werkwijze...


Duidelijkheid vind ik erg belangrijk. Ik leg jou graag uit hoe ik werk ga en wat je kunt verwachten. Geen (achteraf) verrassingen.

Op mijn Werkwijze pagina kun je nog veel meer info vinden over hoe ik te werk ga.


Styling gesprek


We maken kennis en ik hoor graag wat jullie terug willen zien in de foto's die ik voor jullie maak. We spreken alles even rustig door.


Fotoshoot


De shoot! Hier heb je vast net zoals ik naar uit gekeken. Tijd om al die prachtige foto's nu echt te gaan maken.


Foto galerij


Ne de shoot ga ik hard aan de slag om alle foto's te bewerken. Ik doe licht en kleur correcties en zorg ervoor dat tijdelijke veranderingen zoals pukkels, puistjes etc weggewerkt worden. Vooraf bespreek ik wat jij graag weggewerkt wilt hebben. De foto's kunnen jullie 3 weken na de shoot bekijken in de galerij.Genieten van de foto's!


Wanneer alles uitgekozen en besteld is, zit er nog maar één ding op! Genieten van jullie prachtige vast gelegde herinneringen!


Veiligheid...


Door mijn ruime jarenlange ervaring als Newborn fotograaf weet ik wat belangrijk is tijdens jullie Newborn fotoshoot.

Mijn werkwijze is altijd 101% veilig. Door een warme, rustige sfeer te creëeren zonder tijdsdruk en stress zorg ik er voor dat jullie baby zich veilig en geborgen voelt.

Alle materialen waar ik mee werk zijn veilig voor jullie kindje en kunnen gewassen worden. Wees dus niet bang voor ongelukjes, die gebeuren gewoon.


Heb je vragen over bepaalde foto's of manier van werken, stel ze gerust. Ik beantwoord graag jullie vragen zodat jullie met het volste vertrouwen jullie Newborn fotoshoot kan boeken bij mij.Investering...


Het tarief van een Newborn fotoshoot is 295 euro. Dit is inclusief 5 digitale foto's op hoge resolutie.

Na het zien van de foto's kunnen jullie en keuze maken en is het uiteraard mogelijk om meer foto's te kopen en fotoproducten.