Newborn Fotografie | At home

vanaf december 2023, tot december kunnen de fotoshoot nog in de studio plaatsvinden.


Gefeliciteerd! Jullie verwachten een baby! een van de meest bijzondere periodes in jullie leven.

Of jullie nou voor het eerst ouder worden of al kindjes hebben, het is weer zo speciaal om een nieuw wondertje te mogen krijgen.


Het hele kleine en fijne van jullie baby is cliché gezegd er zo weer vanaf. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet hebben jullie een baby die de wereld aan het ontdekken is. De details van jullie pasgeboren baby vergeet je snel. Ik help jullie om deze herinneringen voor altijd vast te leggen, om zo nooit te vergeten.


Bij een Newborn fotoshoot kom ik bij jullie aan huis, lekker in jullie eigen vertrouwde omgeving.

Ik zorg dat ik alles wat ik nodig heb om de fotoshoot tot een succes te brengen mee neem.

En vooraf overleggen we natuurlijk wat je mooi vind aan kleuren, materialen en accessoires.

Zo heb jij altijd prachtige unieke foto's die bij jullie passen, zonder dat je de deur er voor uit hoeft.


Wellicht komen er wel wat vragen omhoog komen over hoe ik dat te werk ga bij jullie thuis, dat is helemaal begrijpelijk! Hieronder leg ik beknopt uit hoe ik te werk ga.


Ben je enthousiast en wil je dat ik jullie baby kom vastleggen? Dan ontvang je na boeking ook nog een uitgebreid voorbereidingsfolder waarin alles nog goed wordt uitgelegd.


Heb je toch nog vragen? Geen probleem natuurlijk, neem gerust contact met mij op, dan stuur ik je zo snel mogelijk een bericht terug.


Hoe ga ik te werk?Vooraf hebben we contact gehad over wat jullie mooi vinden. Naast de neutrale kleuren (crème, beige, bruin) heb ik ook een collectie aan gedempte kleuren.

Zoals blauw, mint, roze, mauve, paars, lila, groen. Ik heb geen felle kleuren in mijn bezit. Ik hou zelf van natuurtinten en rustige kleuren zodat jullie baby het middelpunt van de foto blijft. Daarnaast werk ik ton sur ton, dit betekend dat ik dezelfde kleuren tint bij elkaar gebruik en geen kleuren door elkaar heen gebruik binnen 1 foto. Bij alle kleuren heb ik bijpassende mutjes en haarstrikjes die ik meeneem.


Jullie ontvangen van mij ook nog meer informatie over mijn komst bij jullie thuis. Om te fotograferen heb ik alleen wat ruimte nodig.

Mijn voorkeur gaat uit naar de ouder slaapkamer indien deze ruim genoeg is. Het voordeel van het fotograferen in jullie slaapkamer is dat de ruimte geborgen en vertrouwd volgt, snellen warm te krijgen is en fijner wanneer er nog andere kindjes zijn die lekker beneden ongestuurd kunnen doorspelen en praten zonder dat jullie baby snel hierdoor gestoord wordt. Samen kijken we even welke plek het best geschikt is.


In de folder die jullie na boeking ontvangen ga ik daar verder nog op in zodat jullie ook wat kleine voorbereidingen kunnen treffen.


We spreken vooraf de beste tijd af zodat we dat beetje kunnen plannen rond een voedingsmoment in de ochtend.

Op de dag van de fotoshoot kom ik naar jullie huis toe en neem ik alles mee wat ik nodig heb. Ik zal ongeveer 15-30 minuten nodig hebben om alles op te bouwen en neer te zetten. Ik neem een speciale poseer tafel mee, op deze tafel kan ik jullie veilig neerleggen en poseren in de meest schattige houdingen, Mijn (flits) lamp is onmisbaar, deze zal de meeste ruimte innemen. Zonder deze lamp kan ik niet de foto's maken die jullie voorbij zien komen. En ik neem natuurlijk de kleden, doeken, props, kussentjes, pakjes, mutsjes en haarbandjes van jullie keuze mee.


De fotoshoot duurt ongeveer 3 uur. Dit kan soms ook sneller zijn als jullie baby alles prima vindt en lekker door slaapt. In de meeste gevallen moeten we tussentijds even pauzeren voor een voeding, schone billen of gewoon even knuffelen. Met opbouwen en afbreken ben ik dus wel even bij jullie in huis aanwezig.


Wanneer jullie als ouders ook nog foto's willen met de baby, of wanneer je foto's wilt met broertjes en zusjes erbij maken we gebruik van jullie bed.

Deze foto's zijn dus niet met een achtergrond maar we ploffen heerlijk op jullie bed neer. Ook maak ik graag gebruik van een raam in bijvoorbeeld de baby kamer, daar maken we dan mooie knuffel foto's van jullie als gezin. De foto's met jullie/broertjes/zusjes maak ik graag als jullie dat willen. Anders maak ik alleen foto's van jullie baby.


Na de fotoshoot ga ik weer naar huis en ga ik alle foto's uitzoeken en bewerken, na ongeveer 1-2 weken ontvang je van mij de link van de galerij met het wachtwoord. Je kunt dan alle foto's bekijken en een selectie maken van welke foto's jullie graag zouden willen. Het fotoboekje zal paar weken later volgen per post.