Newborn Fotografie


Ik geloof in mooie, simpele en natuurlijke foto's. Een style waarbij jouw baby het middelpunt is. Ik maak geen gebruik van een hoop toeters en bellen en hou daarom de setting/aankleding dan ook rustig. Alleen jouw baby, zoals hij/zij is.

In mijn studio zijn simpele props aanwezig, zoals mandjes, bedjes, schalen etc. Allemaal van natuurlijk materiaal (hout, bamboe etc.). Daarnaast maak ik ook gebruik van verschillende doeken en kleedjes in mooie naturel tinten met een kleine collectie aan gedempte kleuren met matching gebreide pakjes en haarbandjes en mutsjes om jouw fotoshoot compleet te maken.

Baby's fotografeer ik ook graag naakt met bijvoorbeeld alleen een haarbandje of mutsje. Dan zie je pas echt hoe perfect jullie baby is.


Newborn fotoshoots vinden plaats in mijn fijne studio in Alphen aan den Rijn/Koudekerk aan den Rijn.

Elke week heb ik plek op donderdag en op zaterdag voor een Newborn fotoshoot, meestal start ik rond 11.00 uur. Het is verstandig om je Newborn fotoshoot al in je zwangerschap te boeken om er zeker van te zijn dat ik nog een plekje heb in mijn agenda. Als je al bevallen bent en je wilt toch nog graag een Newborn fotoshoot? Laat het mij gerust dan even weten, wellicht heb ik nog een last-minute plekje voor je.


Het beste om de Newborn Fotoshoot te doen is als wanneer je baby tussen de 7 en 15 dagen oud is.

In deze periode is je baby nog lekker slaperig en kan ik je baby nog in verschillende posities krijgen.

Als baby's wat ouder zijn slapen ze minder diep en sommige baby's houden er dan niet meer van om veel in positie gelegd te worden. Ook verliezen ze ook het echt hele kleine van een pasgeboren baby en kunnen ze wat meer last hebben van darmkrampjes en baby acne.

Dit betekent niet dat ik geen 'oudere' baby's fotografeer. Ook van oudere Newborn baby's kunnen prachtige foto's gemaakt worden. Houd er dan wel rekening mee dat ik meer gebruik maak van wrap technieken (baby ingebakerd in mooie doeken).


Niet iedereen zal mijn stijl van fotograferen mooi vinden en dat is natuurlijk echt oke!

Het is belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij het zien van mijn foto's en dat je ik je dat vertrouwen kan geven waar naar je opzoek bent bij een Newborn fotograaf. Een goede match is dus belangrijk!

Wat je terug ziet op mijn website zijn de soort foto's die jij ook kan en mag verwachten van jouw newborn fotoshoot. Als jij net als ik van een natuurlijke, organische, simpele stijl houd dan kan ik misschien wel de juiste fotograaf zijn voor jullie. Ik hou niet zo van felle kleuren, veel toeters en bellen, glitter en glamour en hele lichte fotografie. Als jij hier wel van houdt denk ik niet dat ik de goede fotograaf ben voor jou.

Daarnaast bewerk ik iedere foto met de grootste zorg maar ik vind het wel belangrijk dat je jouw baby terug kunt herkennen. Ik haal alleen dingen weg die afleidend zijn, zoals krasjes, grote (tijdelijke) vlekjes etc. Het natuurlijke huidje van jullie baby houd ik in tact zoals het is.

Ik geef geen onbewerkte foto's, je ziet dan ook alleen het eindresultaat van de fotoshoot. Ik verkies kwaliteit boven kwantiteit. Indien je liever veel onbewerkte foto's wilt zijn wij denk ik geen goede match.


De Newborn fotoshoot is een gestylde fotoshoot, ik stel de settings zorgvuldig samen door gebruik te maken van verschillende props, wraps en accessoires zoals pakjes, haarbandjes en mutsjes.


Het is belangrijk dat je mijn foto's mooi vind en dan weet ik zeker dat ik de beste fotograaf ben voor jullie Newborn fotoshoot.


Newborn Wrapped


Deze fotoshoot is perfect voor wanneer je een kleine selectie aan mooie foto's wilt van jouw baby. Bij de Newborn mini wrapped fotoshoot zal jouw baby voornamelijk in mooie doeken gewrapped zijn (ingebakerd op speciale manier).


 • Je mag zelf 1 a 2 kleuren aangeven die je mooi vindt om te gebruiken tijden de shoot.
 • Inclusief 5 High resolutie digitale foto's die je zelf mag kiezen uit de galerij.
 • De shoot duurt ongeveer 60 minuten.
 • Deze shoot is zonder gezinsfoto's en broer/zus foto's.


Extra foto's: 25 euro per stuk, 5 voor 100 euro. Alle foto's voor 195 euro.


*Als je niet van wrap foto's houdt is deze fotoshoot niet het meest geschikt*
195 euro | 60 minuten

Grow with me


Wil je niets missen en ben jij dol op foto's van je kindje ? Dan is het Grow with me pakket ideaal.

Dit is een volledig jaar aan fotoshoots van jouw kindje met een fijne prijs voor alles bij elkaar.


 • Newborn mini wrapped fotoshoot
 • Baby fotoshoot (keuze: bij 3 of 6 maanden) met indien gewenst gezinsfoto.
 • Cakesmash fotoshoot


5 High resolutie digitale foto's die je zelf mag kiezen per fotoshoot.

 • Luxe Memory box met alle 15 afdrukken 13x18 cm


Extra foto's: 25 euro per stuk, 5 voor 100 euro. Alle foto's voor 195 euro.


Vanaf 595 euroNewborn full session


Wil je liever een uitgebreide fotoshoot met verschillende setting, baby naakt, in wrap en props dan is de Newborn full session de beste keus met als eind resultaat een prachtige gevarieerde galerij foto's van jouw Newborn baby en gezin.


 • Je mag zelf de kleuren aangeven die je mooi vindt om te gebruiken tijdens de shoot,
 • inclusief 10 High resolutie digitale foto's die je zelf mag kiezen in de galerij.
 • De shoot duurt ongeveer 2 a 3 uur. Ik neem alle tijd die voor jullie nodig is.
 • De shoot is inclusief gezinsfoto's en broer/zus foto's.
 • Harmonica fotoboekje


Extra foto's: 25 euro per stuk, 5 voor 100 euro. Alle foto's voor 195 euro.


Vanaf 295 euro | 120-180 minuten

Wat houdt een gestyled fotoshoot in ?


Tijdens de Fotoshoot maak ik gebruik van verschillende settings. Met in de basis neutrale tinten. Daarnaast houd ik ook groen en bloemen en zie je dit regelmatig terug in mijn foto's.


Weet je niet zo goed wat je zelf moet aan trekken? Het mogelijk een mooie jurk uit mijn collectie te kiezen. Ik heb prachtige jurken in verschillende stylen en natuurlijke tinten.