Gezin Fotografie


Zijn jullie weer toe aan een nieuwe foto van jullie gezin? Dan is een gezin fotoshoot buiten in de natuur ideaal! Samen overleggen we wat jullie favorieten plek is, strand, bos, veld of juist tussen de gebouwen, overal zijn er mooie plekjes te vinden. En voor de kinderen is buiten een grote speeltuin waar ze heerlijk kunnen rennen en vliegen en tussendoor maken we de foto's. Zo blijft het leuk voor iedereen!


Wil je weten hoe ik te werk ga bij een Gezin fotoshoot? Dat kun je hier verder op de pagina verder lezen.


Familie Fotografie


Een foto voor opa en oma, of gewoon omdat jullie een keer allemaal bij elkaar zijn. Bij een familie fotoshoot maak ik uiteraard foto's van jullie als een groep maar ook van de gezinnen apart, kinderen apart en iedere samenstelling die jullie daarnaast nog graag willen. We zoeken een mooie locatie op waar iedereen naar toe kan komen.Bij interesse in een familie fotoshoot kun je het beste even contact met mij opnemen wat er mogelijk is. Stuur hier mij een berichtje.


Hoe ga ik te werk?Vooraf hebben we contact over wat jullie mooi vinden en wat jullie graag voor gezin foto's zouden willen. We spreken een mooie locatie af.

Jullie ontvangen van mij ook nog meer informatie over de fotoshoot, zoals bijv. kledingtips.


We spreken vooraf de beste tijd af zodat we dat kunnen plannen rondom de slaapjes van eventuele kindjes.


Het beste en mooiste licht heb je rond om zonsondergang, dan krijgt de wereld een goud randje en kun je de meest prachtige dromerige foto's maken.

Dit is echt mijn favoriete tijd om foto's te maken. Dit kan wel betekenen dat in de zomer wanneer de zon pas rond half 11 onder is pas laat kunnen gaan fotograferen.


Bij een bewolkte dag kan er de hele dag door gefotografeerd worden, wanneer er zon wordt voorspelt en zonsondergang is niet haalbaar is de voorkeur naar vroeg in de ochtend of in de avond om zo hard licht te voorkomen.


De fotoshoot zelf duurt ongeveer 1 a 2 uur.


Na de fotoshoot ga ik weer naar huis en ga ik alle foto's uitzoeken en bewerken, na ongeveer 1-2 weken ontvang je van mij de link van de galerij met het wachtwoord. Je kunt dan alle foto's bekijken en een selectie maken van welke foto's jullie graag zouden willen. Het fotoboekje zal paar weken later volgen per post.