Cakesmash Fotografie at Home


De eerste verjaardag is de meeste bijzondere verjaardag van jouw baby. Het eerste jaar is voorbij gevlogen, een Cakesmash fotoshoot is de ideale manier om het eerste jaar feestelijk af te sluiten.


Samen kijken naar de kleuren die je mooi vindt en zorg voor de setting inclusief taart en dit allemaal in de vertrouwde omgeving bij jullie thuis.


Het beste om de Cakesmash Fotoshoot te doen is als wanneer je kindje rond de 11 maanden oud is.

Dan is er nog genoeg tijd om foto's te gebruiken voor de uitnodiging. Als jouw kindje rond die tijd nog niet zelfstandig kan zitten kunnen we het beste de fotoshoot nog een paar weken verplaatsen.


Ben je benieuwd naar hoe een Cakesmash bij thuis in zijn werk gaat? Lees dan hieronder verder.

Mocht je nog vragen hebben, neem vooral contact met mij op! Dan stuur ik zo snel mogelijk een bericht terug.

01 / 12

Hoe ga ik te werk?Vooraf hebben we contact over wat jullie mooi vinden en wat jullie als setting/decor zouden willen voor de Cakesmash van jullie kindje.

Er keuze uit verschillende achtergronden en eventuele thema's.


Jullie ontvangen van mij ook nog meer informatie over mijn komst bij jullie thuis. Om te fotograferen heb ik alleen wat ruimte nodig in de woonkamer om de achtergrond, aankleding en mijn lamp kwijt te kunnen.


In de folder die jullie na boeking ontvangen ga ik daar verder nog op in zodat jullie ook wat kleine voorbereidingen kunnen treffen.


We spreken vooraf de beste tijd af zodat we dat kunnen plannen rondom de slaapjes van jullie kindje.

Op de dag van de fotoshoot kom ik naar jullie huis toe en neem ik alles mee wat ik nodig heb. Ik zal ongeveer 30 minuten nodig hebben om alles op te bouwen en neer te zetten. Mijn (flits) lamp is onmisbaar, deze zal de meeste ruimte innemen. Zonder deze lamp kan ik niet de foto's maken die jullie voorbij zien komen. En ik neem natuurlijk alle aankleding en de taart mee!


De fotoshoot zelf duurt ongeveer 1 uur. Ik begin eerst met de foto's zonder taart en als het kan/lukt nog zonder verjaardag versiering, daarna is het tijd voor de volledige setting met taart! Na het taartje is het tijd om lekker in bad te gaan, het badje neem ik mee en ook daar maak ik foto's van! Daarna is de shoot klaar en ruim ik alles weer op.


Na de fotoshoot ga ik weer naar huis en ga ik alle foto's uitzoeken en bewerken, na ongeveer 1-2 weken ontvang je van mij de link van de galerij met het wachtwoord. Je kunt dan alle foto's bekijken en een selectie maken van welke foto's jullie graag zouden willen. Het fotoboekje zal paar weken later volgen per post.