Laat mij jullie mooiste dag vastleggen zoals jullie het willen.

Bruiloft Fotografie

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Wat een super leuke periode van voorbereidingen komt er nu aan. Al die zorgvuldige voorbereiden willen jullie vast niet zomaar voorbij laten gaan. Foto's van jullie grote dag horen er bij!

Ik houd van een warme sfeer. ongedwongen foto's zonder dat jullie ervaring te hoeven hebben met poseren. Geen stijf geposeerde foto's maar mooie ongedwongen foto's.

Willen jullie weten wie ik ben en waarom ik het fotograferen van bruiloft zo speciaal en leuk vind om te doen.

Leer mij kennen

01. Kennismakingsgesprek


Wat leuk dat jullie interesse hebben om jullie grote dag door mij te laten vast leggen. Ik doe dat echt met alle liefde! Maar om jullie goed te kunnen uitleggen hoe ik te werk ga ontmoet ik jullie graag in mijn studio voor een kennismakingsgesprek.

02. Voorbereiding


Als jullie helemaal blij zijn met mij al bruiloft fotograaf start bij al de voorbereidingen. Ook is de bruiloft misschien pas over een jaar.


Omdat ik het super tof vind dat jullie mij hebben gekozen krijgen jullie van mij een gratis love shoot. Samen zoeken we naar een geschikte datum voor deze shoot. Zo zien we elkaar nog een keer en kunnen we alvast een beetje oefenen voor jullie grote dag.

03. puntjes op de i


In aanloop van jullie bruiloft houd ik graag contact. Ongeveer 2 weken voor jullie bruiloft hebben we nog telefonisch contact of via videobellen om jullie dag door te spreken nu alles duidelijk en geregeld is. Nu is echt alles afgevinkt en kunnen we aftellen!

04. Jullie grote dag


Eindelijk is daar jullie bruiloft. De grote dag waar jullie zo naar uitgekeken hebben. Ik zorg dat ik ruim op tijd op de eerste locatie aanwezig ben. Het is nu tijd voor jullie om te genieten van deze dag!

05. Na genieten


Jullie grote dag is voorbij gevlogen maar ik zorg er voor dat jullie al snel een aantal foto's toegestuurd krijgen om alvast na te genieten van jullie mooi dag.

06. Voor altijd


Als alle foto's klaar zijn ontvangen jullie van mij een link en wachtwoord om in te loggen in jullie persoonlijk foto galerij. Vanuit hier kunnen jullie ook alle foto's downloaden.


Het basic foto album stuur ik nog ter goedkeuring. Indien jullie gekozen hebben voor een upgrade van het foto album en/of meerdere foto albums/producten kiezen we samen de mooiste foto's en stellen we de producten samen.

Altijd een 2e fotograaf


ik altijd een 2e fotograaf mee.

Zo hebben jullie niet alleen meer foto's eind van de dag maar missen we niets en het is ook nog eens gezelliger op jullie grote dag.


Wij zijn prefect op elkaar ingespeeld, kunnen meer foto's maken van diverse momenten die tegelijk afspelen (zoals het aankleed moment of de first look).

48h preview


Jullie zijn vast heel nieuwsgierig naar de foto's die gemaakt zijn op jullie grote dag. De eerste dagen na jullie bruiloft zorg ik voor een preview van een aantal foto's van jullie grote dag.

Foto album


Jullie prachtige foto's terug zien in een fotoboek. Bij alle bruiloft pakketten zit een basic fotoboek in. Willen jullie liever en grote en luxer album waar meer foto's in kunnen ? Dat kan natuurlijk ook! Ik laat jullie graag zien wat mogelijk is.

Tarieven

Pakket Brons

6 uur fotografie op jullie dag
2e fotograaf mee

48h preview per app
Professionele bewerking
Online beveiligde galerij + downloaden
Basic fotoboek


1300

Pakket Zilver

8 uur fotografie op jullie dag
2e fotograaf mee

48h preview per app
Professionele bewerking
Online beveiligde galerij + downloaden
Basic fotoboek


1600

Pakket Goud

10 uur fotografie op jullie dag
2e fotograaf mee

48h preview per app
Professionele bewerking
Online beveiligde galerij + downloaden
Basic fotoboek


1900

01 / 05

Zijn jullie klaar voor jullie avontuur


Portfolio

Veelgestelde vragen

Is het kennismakingsgesprek vrijblijvend?

Altijd! Ik vind het belangrijk om elkaar te leren kennen en om zo een goed gevoel te krijgen bij elkaar.

Wat houdt de love shoot in?

De love shoot is een fotoshoot van jullie samen op een locatie die we samen uitkiezen. Tijdens deze shoot leren we elkaar nog wat beter kennen en oefenen we alvast voor jullie grote dag. Jullie mogen na de shoot 5 foto's uitkiezen.

Wanneer kunnen wij de foto's verwachten ?

Afhankelijk van hoeveel uur ik op jullie bruiloft fotografeer kunnen jullie de foto's verwachten tussen de 4 en 6 weken. De foto's kun je dan direct inzien en downloaden.

Kan ik ook een ander foto album nemen ?

Bij alle bruiloft pakketten zit een basic foto album met grijs linnen cover. uiteraard is het nodig om jullie foto album een upgrade tegeven. Tijdens het kennismakingsgesprek kun je ook alle albums en fotoproducten in zien.

Hoeveel foto's krijgen wij ?

Afhankelijk van het aantal uur ik op jullie grote dag aanwezig ben krijgen jullie minimaal 250 foto's bij 6 uur fotografie, 350 foto's bij 8 uur fotografie en 450 foto's bij 10 uur fotografie.