HO HO HO...


De feestdagen moeten nog beginnen maar de kerst fotoshoots staan erop! Wat een feestje was het dit jaar met wel 30 lieve gezinnen zat ik helemaal vol geboekt!


Volgend jaar ga ik het iets anders doen, ik beloof een hele gave kerst setting, binnen in de studio.

Met meer tijd voor jou en jouw gezin, zodat er de kindjes even goed kunnen wennen en er ook een mogelijkheid is om tussendoor om te kleden. het zullen dan geen kerst mini sessies meer worden maar kerst family sessies.


Wil je op de hoogte blijven de kerst fotoshoot in 2023 ? Laat mij dat dan even weten op info@joycerewijkfotografie.com dan voeg ik je toe aan de kerst mailing list. Je ontvangt dan alleen mail over de kerst fotoshoot 2023.


Lieve iedereen die dit jaar aanwezig was, ik heb genoten van jullie prachtige gezinnetjes! Tot volgend jaar!