01 / 05

Gezin Fotografie


Wat is nou mooier dan die ene prachtige gezinsfoto aan de muur te hebben hangen.

Een gezinsfoto kan bij mij in de studio of we gaan lekker buiten op pad.


Werkwijze...


Duidelijkheid vind ik erg belangrijk. Ik leg jou graag uit hoe ik werk ga en wat je kunt verwachten. Geen (achteraf) verrassingen.

Op mijn Werkwijze pagina kun je nog veel meer info vinden over hoe ik te werk ga.


Styling gesprek


We maken kennis en ik hoor graag wat jullie terug willen zien in de foto's die ik voor jullie maak. We spreken alles even rustig door en we kiezen de perfecte locatie voor jullie fotoshoot.


Fotoshoot


De shoot! Hier heb je vast net zoals ik naar uit gekeken. Tijd om al die prachtige foto's nu echt te gaan maken.


Foto galerij


Ne de shoot ga ik hard aan de slag om alle foto's te bewerken. Ik doe licht en kleur correcties en zorg ervoor dat tijdelijke veranderingen zoals pukkels, puistjes etc weggewerkt worden. Vooraf bespreek ik wat jij graag weggewerkt wilt hebben. De foto's kunnen jullie 3 weken na de shoot bekijken in de galerij.Genieten van de foto's!


Wanneer alles uitgekozen en besteld is, zit er nog maar één ding op! Genieten van jullie prachtige vast gelegde herinneringen!


Binnen of Buiten...

Locatie


In de studio maak ik mooi tijdloze foto's van jullie gezin. Bestaat jullie gezin uit meerdere jongere kinderen dan is het ook heerlijk om lekker naar buiten te gaan in een mooie omgeving. Samen overleggen wij welke locatie het beste bij jullie past.

Tijdstip


Voor een buiten fotoshoot ga ik liefst rond zonsondergang op pad. De zon geeft dan prachtig zacht licht voor warme sfeervolle foto's. Is dit niet mogelijk dan zoeken we goed tijdstip voor jullie fotoshoot.

Seizoenen


Ieder seizoen heeft zijn charmes. In de winter met een heerlijke dikke trui misschien wel in de sneeuw. De lente komt alles weer in bloei, zomer kunnen we heerlijk naar het strand en de herfst zoeken we het bos op met alle kleuren.

Investering...


Het tarief van een Zwangerschaps fotoshoot is 225 euro. Dit is inclusief 5 digitale foto's op hoge resolutie.

Na het zien van de foto's kunnen jullie en keuze maken en is het uiteraard mogelijk om meer foto's te kopen en foto producten.