Werkwijze


Jullie fotoshoot van begin tot eind. Hieronder leg ik je graag uit hoe ik te werk ga.

Eerste contact...


Wat leuk dat jullie interesse hebben om bij mij te komen voor een fotoshoot. Nadat je mij een bericht hebt gestuurd zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wanneer je kiest om de fotoshoot te boeken ontvang je van mij ook meer informatie en plannen we de (voorlopige) datum.

Styling gesprek...


Ik heb graag persoonlijk contact met jullie zodat ik weet wat jullie willen en mooi vinden. Zo zorgen we samen voor een fijne geslaagde shoot. Ik stuur je meer info over de shoot die je hebt geboekt en ontvang je van mij de tarievenlijst.

De fotoshoot...


Op de dag van de fotoshoot ontvang ik jullie van harte in mijn mooie studio ruimte of op locatie wanneer wij een buiten shoot gepland hebben. Onder genot van koffie/thee leg ik jullie nog uit hoe de shoot zal verlopen. Waar begin ik mee en hoe verloopt het verder. Tijdens de shoot geef ik aanwijzingen om zo de mooiste foto's te kunnen maken. Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben en ook niets zelf te verzinnen.

Na de shoot...


Als de fotoshoot gedaan is gaan jullie weer lekker naar huis en zorg ik dat alle foto's worden ingeladen. Het selecteren begint en vervolgens bewerk ik alle geselecteerde foto's. Dit duurt ongeveer 2 a 3 weken totaal.

Foto galerij...


Spannend! Alle foto's zijn klaar om te bekijken. Ik stuur jullie de link van de beveiligde foto galerij. Jullie kiezen welke foto's je wilt en welke fotoproducten je wilt bijbestellen. De gekozen foto's krijgen jullie toegestuurd per mail.

Tot ziens...


Alle fotoproducten bestel ik bij de drukker en als deze bij mij zijn binnen gekomen voor een laatste kwaliteitscontrole komt alles jullie kant op.


Ik ga graag het avontuur aan met de gezinnen die ik fotografeer en hoop jullie dan ook weer een volgende keer te zien voor een mooie fotoshoot.