Zwangerschaps lifestyle thuis


De zwangerschaps lifestyle fotoshoot bij jullie thuis is nieuw! foto's die altijd bij jullie passen want deze foto's maak ik bij jullie thuis. Je ontvangt van mij natuurlijk nog veel meer informatie over deze shoot zodat we de mooiste foto's kunnen maken


Hieronder kun je alvast maar lezen over hoe ik te werk ga bij een Zwangerschaps lifestyle fotoshoot.

zwangerschaps Fotografie locatie


Buiten zoeken we mooie locatie op voor jouw zwangerschaps fotoshoot.

Bos, strand, duin of iets anders waar je van houdt, er zijn overal mooie plekjes te vinden! Natuurlijk is je partner en eventuele andere kindjes ook welkom om op de foto te gaan.


Benieuwd hoe ik te werk ga? Hieronder op de pagina kun je daar meer over lezen.


Hoe ga ik te werk?Vooraf hebben we contact over welke soort fotoshoot jullie voorkeur heeft.


Bij een Lifestyle fotoshoot aan huis:

Je ontvangt van mij vooraf nog meer info over de shoot en over de voorbereidingen die jullie zelf kunnen treffen voor het beste resultaat.

Ik zal voornamelijk fotograferen in de woonkamer, slaapkamer en babykamer. Ook bij een lifestyle fotoshoot kun je gebruik maken van mijn klanten garderobe voor bijvoorbeeld een mooie kanten jurk of wil je misschien ook juist wat meer spicy. Dan heb ik ook nog mooie body's en topjes. Het is mogelijk om vaker om te kleden.


Bij een fotoshoot op locatie:

We hebben contact welke locatie jullie het mooist vinden voor de fotoshoot. Je ontvangt natuurlijk ook nog meer info over de fotoshoot en bijv. kleding tips.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van mijn klanten garderobe met meest mooie jurken, van simpel tot veel tule en alles er tussen in, in verschillende kleuren en tinten. Vooraf kies wat het beste bij je past en neem ik dat mee naar de fotoshoot. Het is mogelijk om 2 a 3 keer om te klein.


We spreken vooraf de beste tijd af zodat we dat kunnen plannen rondom de slaapjes van eventuele kindjes.


Het beste en mooiste licht heb je rond om zonsondergang, dan krijgt de wereld een goud randje en kun je de meest prachtige dromerige foto's maken.

Dit is echt mijn favoriete tijd om foto's te maken. Dit kan wel betekenen dat in de zomer wanneer de zon pas rond half 11 onder is pas laat kunnen gaan fotograferen.


Bij een bewolkte dag kan er de hele dag door gefotografeerd worden, wanneer er zon wordt voorspelt en zonsondergang is niet haalbaar is de voorkeur naar vroeg in de ochtend of in de avond om zo hard licht te voorkomen.


De fotoshoot zelf duurt ongeveer 1 a 2 uur.


Na de fotoshoot ga ik weer naar huis en ga ik alle foto's uitzoeken en bewerken, na ongeveer 1-2 weken ontvang je van mij de link van de galerij met het wachtwoord. Je kunt dan alle foto's bekijken en een selectie maken van welke foto's jullie graag zouden willen. Het fotoboekje zal paar weken later volgen per post.