01 / 08

Cakesmash en Baby Fotografie


Baby fotografie kan vanaf dat jullie kindje 3 maanden oud is. Verder op deze pagina staat meer informatie over Baby fotografie.


Cakesmash fotografie is speciaal voor alle kindjes die bijna jarig zijn. Verder op deze pagina staat meer informatie over Cakesmash fotografie.


3 in 1 Cakesmash Fotoshoot


Jullie kindje is bijna jarig en dat moet gevierd worden! Een cakemash Fotoshoot wordt gedaan voor de eerste verjaardag. Maar ook bij een 2e verjaardag of een volgende verjaardag is het mogelijk om een Cakesmash Fotoshoot te doen.


Zo'n eerste verjaardag is toch wel een beetje speciaal. In die paar maanden tijd is jullie kleine baby uitgegroeid tot een heerlijke ondernemende dreumes. Tijd voor een feestje! en geen feestje zonder taart.


Bij een Cakesmash Fotoshoot wordt alles voor jullie geregeld. Vooraf bespreken we welke kleuren/thema setting je wilt. (Jullie kunnen ook nog even inspiratie op doen op mijn portfolio pagina). De setting, taart, ballonnen, slinger voor alles wordt gezorgd en precies zoals jullie het graag willen. Daarom is ook iedere setting uniek en custom-made gemaakt voor jullie.

Wen moment


Ik maak eerst foto's van je kindje op een neutrale setting zonder versiering en slingers. Mooie tijdloze foto's en jullie kindje kan alvast wennen aan wat ik doe.

Smashen maar!


Tijd voor taart! Heerlijk eten en smashen op de uniek gemaakte setting.

Plons moment


Na het taart eten en smashen is weer tijd om weer lekker schoon te worden in het badje. Zo kunnen jullie je kindje weer lekker schoon mee nemen naar huis.

Taart...of iets anders?


Alle taarten worden naar wens gemaakt. Aangepast op de setting die ik voor jullie ga maken.

Heeft jouw kindje een allergie? Geen probleem! Ook daar kan een taart voor gemaakt worden.


Wil je het echt even anders doen? Dan kunnen we ook een cakesmash met fruit doen, of spaghetti, donuts of wat anders wat jullie kindje lekker vindt.

Baby Fotoshoot


Als je niets wilt missen van het eerste jaar van jullie baby is een baby shoot ideaal om te boeken.

Een baby Fotoshoot kan geboekt vanaf 3 maanden oud tot en met 1 jaar. Tijdens een Baby shoot zal ik jullie baby op verschillende manieren en settings fotograferen. Ook is er tijd om een foto te maken met broertjes/zusje en eventueel een gezinsfoto.

Vooraf bespreken wat jullie graag willen terug zien in de foto's en welke kleuren jullie het mooist vinden.

Werkwijze...


Duidelijkheid vind ik erg belangrijk. Ik leg jou graag uit hoe ik werk ga en wat je kunt verwachten. Geen (achteraf) verrassingen.

Op mijn Werkwijze pagina kun je nog veel meer info vinden over hoe ik te werk ga.


Styling gesprek


We maken kennis en ik hoor graag wat jullie terug willen zien in de foto's die ik voor jullie maak. We spreken alles even rustig door.
Fotoshoot


De shoot! Hier heb je vast net zoals ik naar uit gekeken. Tijd om al die prachtige foto's nu echt te gaan maken.


Foto galerij


Ne de shoot ga ik hard aan de slag om alle foto's te bewerken. Ik doe licht en kleur correcties en zorg ervoor dat tijdelijke veranderingen zoals pukkels, puistjes, snotjes etc weggewerkt worden. Vooraf bespreek ik wat jij graag weggewerkt wilt hebben. De foto's kunnen jullie 3 weken na de shoot bekijken in de galerij.Genieten van de foto's!


Wanneer alles uitgekozen en besteld is, zit er nog maar één ding op! Genieten van jullie prachtige vast gelegde herinneringen!

Investering...


Het tarief van een Cakesmash en Baby fotoshoot is 225 euro. Dit is inclusief 5 digitale foto's op hoge resolutie.

Na het zien van de foto's kunnen jullie en keuze maken en is het uiteraard mogelijk om meer foto's en fotoproducten te kopen.