InvesteringJouw zwangerschap is een bijzondere periode in jouw leven. Straks krijgen jullie een baby!. Door mijn jarenlange ervaring en licht gebruikt kun je er van uit gaan dat het prachtige foto's worden. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben voor de camera, ik help je door de fotoshoot heen zodat jij op je allermooist straalt.


Bekijk hier het tarief van de zwangerschaps fotoshoot.WerkwijzeDuidelijkheid vind ik erg belangrijk. Ik leg jou graag uit hoe ik werk ga en wat je kunt verwachten. Geen (achteraf) verrassingen.

Op mijn Werkwijze pagina kun je nog veel meer info vinden over hoe ik te werk ga.Client ClosetIn mijn studio heb ik een garderobe aan prachtige jurken, setjes en doeken met zorg en liefde uitgekozen en aangekocht.

Deze mag jij natuurlijk gebruiken tijdens jouw fotoshoot. Een deel van de collectie kun je bekijken op mijn client closet pagina.Styling gesprek


We maken kennis en ik hoor graag wat jullie terug willen zien in de foto's die ik voor jullie maak.


Fotoshoot


De shoot! Hier heb je vast net zoals ik naar uit gekeken. Tijd om al die prachtige foto's nu echt te gaan maken.


Bekijk&Bestel sessie


Na de shoot komen terug om de foto's te bekijken. Jullie kiezen jullie favorieten foto's en ik help jullie met de keuze uit fotoproducten.Genieten van de foto's!


Wanneer alles uitgekozen en besteld is, zit er nog maar één ding op! Genieten van jullie prachtige vast gelegde herinneringen!

FAQ

Welk termijn vindt de fotoshoot plaats?

een zwangerschaps shoot vindt plaats tussen de 28-32 weken zwangerschap. Wanneer je mooi buikje hebt maar nog wel fit genoeg bent om een fotoshoot te doen

Wat moet ik meenemen naar mijn shoot ?

Kleding die je graag aan wilt tijdens de shoot, donker en licht ondergoed, het liefst strapless bh.

Waar kan ik meer info vinden?

Als je fotoshoot boekt bij mij ontvang je een per mail nog meer informatie over jouw fotoshoot met de werkwijze, prijslijst, voorbereiding en kledingtips voor jou en jouw gezin.

Hoeveel foto's zitten er bij de shoot ?

De Zwangerschapsshoot is inclusief 10 digitale foto's. Deze 10 foto's mogen jullie zelf uitzoeken.

Wanneer kan ik de zwangerschaps shoot boeken?

Op het moment dat je weet dat je zwanger bent en een zwangerschaps shoot wilt doen kun je al boeken. Heel graag zelfs! Dan weet ik zeker dat ik een plekje voor je heb in mijn agenda.

Kan ik mij nog voorbereiden ?

Voorbereiden is belangrijk! Denk bijvoorbeeld aan (restjes) nagellak, geen knellende kleding als je naar de studio komt en vergeet niet om nu alvast voor te genieten.

Wat is een styling gesprek ?

Voorafgaand van jullie fotoshoot plannen we een afspraak in om kennis te maken maar ook om door te nemen wat je graag terug zou willen zien in jullie foto's. Dit gesprek vindt plaats in mijn studio waar je ook gelijk mijn collectie aan jurken, setjes en doeken kunt zien. Het gesprek kunnen we ook digitaal inplannen.