Werkwijze


Jullie fotoshoot van begin tot eind. Hieronder leg ik je graag uit hoe ik te werk ga.

01. Het eerste contact


Wat leuk dat jullie interesse hebben om bij mij te komen voor een fotoshoot. Nadat je mij een bericht hebt gestuurd zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wanneer je kiest om de fotoshoot te boeken ontvang je van mij ook meer informatie en plannen we de (voorlopige) datum.

02. Styling gesprek


Ik heb graag persoonlijk contact met jullie zodat ik weet wat jullie willen en mooi vinden. Zo zorgen we samen voor een fijne geslaagde shoot. Ik stuur je meer info over de shoot die je hebt geboekt en ontvang je van mij de tarievenlijst.

03. De fotoshoot


Op de dag van de fotoshoot ontvang ik jullie van harte in mijn mooie studio ruimte of op locatie wanneer wij een buiten shoot gepland hebben. Onder genot van koffie/thee leg ik jullie nog uit hoe de shoot zal verlopen. Waar begin ik mee en hoe verloopt het verder. Tijdens de shoot geef ik aanwijzingen om zo de mooiste foto's te kunnen maken. Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben en ook niets zelf te verzinnen.

04. Na de fotoshoot


Als de fotoshoot gedaan is gaan jullie weer lekker naar huis en zorg ik dat alle foto's worden ingeladen. Het selecteren begint en vervolgens bewerk ik alle geselecteerde foto's. Dit duurt ongeveer 2 a 3 weken totaal.

05. Bekijk en bestel sessie


Spannend! Alle foto's zijn klaar om te bekijken. Ik zie jullie graag weer in mijn studio en samen kijken we naar de foto's. Jullie kiezen welke foto's je wilt en welke fotoproducten je wilt bijbestellen. De gekozen foto's krijgen jullie ook allemaal digitaal doorgestuurd per mail.

06. Tot de volgende keer!


Alle fotoproducten bestel ik bij de drukker en als deze bij mij zijn binnen gekomen voor een laatste kwaliteitscontrole komt alles jullie kant op.


Ik ga graag het avontuur aan met de gezinnen die ik fotografeer en hoop jullie dan ook weer een volgende keer te zien voor een mooie fotoshoot.

Veel gestelde vragen

Hoe boek ik een fotoshoot ?

Wat leuk dat je een fotoshoot wilt boeken! Door contact met mij op nemen kun je meer informatie krijgen en natuurlijk ook een fotoshoot boeken. In het menu bij 'contact' kun je jouw gegevens achter laten en neem is zo snel mogelijk contact op.

Waarom wordt er een styling gesprek vooraf ingepland ?

Ik vind het belangrijk om te weten wie jullie zijn en wat jullie verwachten en willen van de fotoshoot. Op deze manier kan ik jullie een mooie ervaring geven en help ik jullie met kiezen na de fotoshoot.

Kunnen wij de fotoproducten ook bekijken ?

Als jullie in de studio zijn voor de fotoshoot kunnen jullie alvast kijken, voelen en ruiken aan de fotoproducten die ik aanbied. Tijdens de bekijk & bestel sessie is dit natuurlijk ook nog mogelijk.

Wat zijn de kosten van een fotoshoot ?

In menu bij 'Tarieven' kun je meer info vinden. Van de aanvullende pakketten ontvang je na boeking een tarievenlijst. Zo is er al een aanvullend fotoproductenpakket vanaf 65 euro!

Wat is de bekijk & bestel sessie?

Als de foto's klaar zijn komen jullie terug in mijn studio. Samen bekijken wij de foto's op een groot scherm en maken jullie de keuze uit de foto's. Vooraf hebben jullie een tarievenlijst ontvangen en alvast een keuze kunnen maken in wat jullie willen. Als jullie hier nog niet uit zijn dan help ik jullie daarbij. Dit is het toch het fijnst in een persoonlijke afspraak.