InvesteringNa maanden lang wachten is jullie kindje daar eindelijk. Je zal zien dat jullie kindje per dag veranderd en dat hele kleine is er met een paar weken weer vanaf. Een Newborn fotoshoot zorgt ervoor dat het kleine en fijne van jullie baby wordt vastgelegd.


Bekijk hier het tarief voor een Newborn fotoshoot.WerkwijzeDuidelijkheid vind ik erg belangrijk. Ik leg jou graag uit hoe ik werk ga en wat je kunt verwachten. Geen (achteraf) verrassingen.

Op mijn Werkwijze kun je nog veel meer info vinden over hoe ik te werk ga.VeiligheidVeiligheid is het allerbelangrijkst. Door de materialen en hulpmiddelen die ik gebruik zorg ik er voor dat de fotoshoot met 100% veiligheid kan plaats vinden. Tijdens de fotoshoot houd ik jullie baby goed in de gaten. Ik doe geen risicovolle poses en door mijn nabewerkingstechnieken zorg ik ervoor dat foto's die risicovol lijken altijd 100% veilig zijn genomen.Styling gesprek


We maken kennis en ik hoor graag wat jullie terug willen zien in de foto's die ik voor jullie maak.


Fotoshoot


De shoot! Hier heb je vast net zoals ik naar uit gekeken. Tijd om al die prachtige foto's nu echt te gaan maken.


Bekijk&Bestel sessie


Na de shoot komen terug om de foto's te bekijken. Jullie kiezen jullie favorieten foto's en ik help jullie met de keuze uit fotoproducten.Genieten van de foto's!


Wanneer alles uitgekozen en besteld is, zit er nog maar één ding op! Genieten van jullie prachtige foto's!

Veelgestelde vragen

Welk termijn vindt de fotoshoot plaats?

Omdat we natuurlijk nog niet weten wanneer jullie kindje wordt geboren plannen we een voorlopige datum in van 2 weken na de uitgerekende datum. In de eerste week fotografeer ik niet, deze week is voor jullie zo belangrijk om aan elkaar te wennen en te herstellen.

Wat moet ik meenemen naar mijn shoot ?

Kleding die je graag aan wilt tijdens de shoot, en (extra) voedingen voor jullie kindje. In de uitgebreide voorbereidinggids die jullie ontvangen na het boeken van de shoot kun je nog meer informatie vinden hoe jullie je goed voorbereiden op de shoot.

Kan er ook een gezinsfoto gemaakt worden?

Natuurlijk! Jullie zijn nu een gezin en een foto van jullie kersverse gezin kan niet missen. Ook een foto met broertjes/zusjes hoort erbij.

Wat is een styling gesprek ?

Voorafgaand van jullie fotoshoot plannen we een afspraak in om kennis te maken maar ook om door te nemen wat je graag terug zou willen zien in jullie foto's. Dit gesprek vindt digitaal plaats.

Wanneer kan ik de Newborn shoot boeken?

Op het moment dat je weet dat je zwanger bent en een Newborn shoot wilt doen kun je al boeken. Heel graag zelfs! Dan plannen we vast een voorlopige datum in.

Waar kan ik meer info vinden?

Als je fotoshoot boekt bij mij ontvang je een per mail nog meer informatie over jouw fotoshoot met de werkwijze, prijslijst, voorbereiding en kledingtips voor jou en jouw gezin.

Wat als de shoot niet gaat zoals het zou moeten?

Ik snap heel goed dat jullie je hier misschien wel een beetje zorgen over maken. Hoe reageert de baby en en eventuele broetjes/zusjes. Maak je niet al te druk hierover. Ik garandeer dat jullie minimaal 15 prachtige foto's te zien krijgen als eindresultaat. Lukt dit niet? Dan komen jullie kosteloos weer terug.

Hoeveel foto's zitten er bij de shoot ?

De Newborn shoot is inclusief 10 digitale foto's. Deze 10 foto's mogen jullie zelf uitzoeken.