VOL GEBOEKT! VOL GEBOEKT!

Kerst mini sessies


Ja daar zijn ze weer! De Kerst mini fotoshoots.

Dit jaar zijn er 3 settings in studio op 3 verschillende data. Alle 3 de settings staan klaar voor gebruik dus als er voldoende tijd is kunnen we meerdere settings fotograferen. Wel wil ik je vragen om je voorkeur aan te geven welke setting je het mooiste vindt.


Als je op DEZE link klikt dan kun je de data en tijd reserveren.

Je reserveert een tijdsslot van 30 minuten. Dit is voldoende om van jullie gezin/kindjes mooie foto's te maken. De Kerst fotoshoots zijn voor alle leeftijden. Wel is de ene setting meer geschikt voor jongere kindjes dan de andere maar dat vind je terug in de omschrijving per setting.


DE KOSTEN...

De kerststoot kost 49 euro per tijdsslot (30 min) Heb je meer tijd nodig ? Dan is het verstandig 2 tijdsloten te boeken. De betaling volgt via de mail, na betaling is je reservering definitief geboekt!

Je ontvangt na de shoot 4 bewerkte foto's die je zelf mag kiezen in jouw galerij.


Kerst Goud


Kosten kerst fotoshoot 99 euro

 • Alle bewerkte foto's
 • 3 Harmonicaboekjes

Kerst Zilver


Kosten kerst fotoshoot 75 euro

 • Alle bewerkte foto's
 • Harmonica boekje

Kerst Brons


Kosten kerst fotoshoot 49 euro

 • 4 digitale foto's
 • Harmonica boekje

Even alles op een rijtje...

Data & Tijden


Dit jaar vinden de kerst mini fotoshoot plaats op:

 • Zondag 6 november

10.00-14.00 uur

 • Zondag 20 november

10.00-14.00 uur

 • Zondag 4 december

10.00-14.00 uur

3 settings


Er zijn 3 settings aanwezig in mijn studio. Hieronder staan voorbeelden en meer info.

 • Cosy bed
 • Boho Christmas
 • Classic Xmas

Klanten garderobe


Weet niet zo goed wat je je dochter aan moet trekken ? Ik heb een uitgebreide garderobe met allemaal mooie (feestelijke) jurkjes voor jouw klein of grote prinses. Voor jongens adviseer ik altijd een mooie egale broek met een egaal shirt of overhemd (geen felle kleuren, geen grote logo's of drukke prints), Met eventueel bretels.

Harmonicaboekje


Bij jullie fotoshoot ontvangen jullie ook nog een super leuk harmonicaboekje! Helemaal in kerst style. Meer info ? scrol snel naar beneden.

Settings...

1 Cosy Bed


Een heerlijke warme kerst slaapkamer. Deze setting is geschikt voor het hele gezin (max 5 gezinsleden) of alleen voor de kinderen.

Trek je foute kersttrui aan of doe de kids een matchende kerst pyjama aan. Te leuk!

Voor meisjes heb ik ook leuke 'simpele' jurkjes die perfect erbij passen.


Heeft deze setting jouw voorkeur ? Boek dan hier DEZE setting en geef in het opwerkingsveld ('write a message') aan dat je voor deze setting gaat!

01 / 03

2 Boho Christmas


Voor de (aller)kleinste onder ons heb ik een mooie neutrale kerst setting gemaakt met een boho touch. Ideaal is deze setting is geschikt voor kindjes tot 3 jaar. Ook zal deze setting geschikt zijn voor kleintje van Newborn leeftijd tot zitleeftijd omdat ik ook deze kindjes liggend en veilig op hun rug kan fotograferen. Heb je een Newborn en een ouder kindje kan dit ook gecombineerd worden omdat ik gebruik kan maken van mandjes waar in jullie baby veilig in kan liggen. Bij deze setting Heb ik leuke bijpassende jurkjes in beige kleurtjes maar ook voor Newborn/zitter mooi gebreide pakjes.


Heeft deze setting jouw voorkeur ? Boek dan hier DEZE setting en geef in het opwerkingsveld ('write a message') aan dat je voor deze setting gaat!

01 / 04

2 Classic Xmas


Trek je allermooiste outfit aan en we maken samen de mooiste klassieke kerst foto's. Voor de meisjes heb ik prachtige feestelijke jurkjes tot de leeftijd van 8 jaar ongeveer. Ook voor de dames heb ik spetterende glitter jurken in maat M/L. Het is natuurlijk ook hele prima om in je eigen kleding te komen!

Deze setting is geschikt voor het hele gezin (ideaal max 5 personen).


Heeft deze setting jouw voorkeur ? Boek dan hier DEZE setting en geef in het opwerkingsveld ('write a message') aan dat je voor deze setting gaat!

01 / 02

Harmonica Fotoboekje...


Bij ieder Kerst fotoshoot zit een Harmonica fotoboekje! Deze zijn echt mijn favoriet en zo leuk! Ook heel leuk om weg te geven.

Een duplicaat fotoboekje is voor een leuk prijsje bij te bestellen (leuk als cadeautje voor opa&oma)

De boekjes zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en met een opdruk met eventueel ook een naam.

Na jullie fotoshoot kunnen je een keuze maken welke kleur en of je nog een (gratis) opdruk wilt.

 • wit velvet
 • rood velvet
 • groen velvet