InvesteringJullie gezin groeit met het jaar en het wordt weer eens tijd voor een gezin fotoshoot. Ik zie met regelmaat diverse gezinnen ieder jaar weer terug komen voor een gezin fotoshoot.


Bekijk hier het tarief voor een Gezin fotoshoot.WerkwijzeDuidelijkheid vind ik erg belangrijk. Ik leg jou graag uit hoe ik werk ga en wat je kunt verwachten. Geen (achteraf) verrassingen.

Op mijn Werkwijze kun je nog veel meer info vinden over hoe ik te werk ga.FamilieWil je een fotoshoot met meerdere gezinnen dan is het ook mogelijk om een familie fotoshoot te boeken. Het Gezinshoot tarief is voor 5 personen. Voor ieder gezin/koppel extra vraag ik 65 euro meer (per gezin).Locatie


Houden jullie van het strand, de duinen en de zee of toch liever tussen de bomen of zoeken we een mooi plekje verder op in het land op zoals een zandverstuiving op de Veluwe. Samen kiezen we een geschikte en mooie plek uit voor jullie fotoshoot.


Tijdstip


Het tijdstip van de fotoshoot is belangrijk, natuurlijk moet het ook goed uitkomen voor jullie maar de manier waarop het licht valt is bepalend voor de foto's. zo is bij bewolkt weer het tijdstip minder belangrijk, maar als de zon schijnt is het beter om vroeg op de ochtend of eind van de avond op pad te gaan. Iets om rekening mee te houden bij het plannen van een fotoshoot op locatie.

Styling gesprek


We maken kennis en ik hoor graag wat jullie terug willen zien in de foto's die ik voor jullie maak.


Fotoshoot


De shoot! Hier heb je vast net zoals ik naar uit gekeken. Tijd om al die prachtige foto's nu echt te gaan maken.


Bekijk&Bestel sessie


Na de shoot komen terug om de foto's te bekijken. Jullie kiezen jullie favorieten foto's en ik help jullie met de keuze uit fotoproducten.Genieten van de foto's!


Wanneer alles uitgekozen en besteld is, zit er nog maar één ding op! Genieten van jullie prachtige foto's!

Veelgestelde vragen

Welk seizoen is het mooist ?

Ieder seizoen heeft zijn charmes.
De winter is prachtig met zijn lage zonnetje, heerlijke dikke trui en warme sjaal en als het mee zit een pak sneeuw. De lente explodeert de natuur, prachtige bloemen staan in bloei en het weer wordt ook al beter. De zomer is prachtig bij zonsondergangen en de temperaturen zijn heerlijk voor een lekker zwierige jurk. De herfst is stiekem mijn favoriet met alle kleuren die veranderen.

Wat als het slecht weer is?

In Principe kan de fotoshoot altijd door gaan. Alleen bij Regen, harde wind of niet geplande kou moet de shoot worden verzet. Samen kijken we naar een andere passende datum.

Wat is een styling gesprek ?

Voorafgaand van jullie fotoshoot plannen we een afspraak in om kennis te maken maar ook te besprek wat jullie graag terug zien in de foto's. Daarnaast geef ik wat kleding tips en overleggen we waar de fotoshoot plaats gaat vinden. Dit gesprek vindt digitaal plaats.

Wanneer kan ik de Gezin shoot boeken?

Plan bij voorkeur een aantal maanden vooraf de shoot in mijn agenda. Zo hebben we speling in de planning en kunnen jullie nog opzoek naar mooie matchende kleding. Bij voorkeur plannen we 2 data in, zodat we bij slecht weer alvast een andere datum hebben. Last-minute is een nieuwe datum vaak moeilijker te verzetten.

Waar kan ik meer info vinden?

Als je fotoshoot boekt bij mij ontvang je een per mail nog meer informatie over jouw fotoshoot met de werkwijze, prijslijst, voorbereiding en kledingtips voor jou en jouw gezin.

hoeveel foto's zitten er bij de fotoshoot?

Bij een Gezin fotoshoot zitten 10 digitale foto's die jullie zelf mogen uitkiezen.