InvesteringHiep Hiep Hoera! Jullie kindje is bijna 1 jaar. Tijd voor een feestje! De eerste verjaardag van jullie kindje is het meest bijzonder, het is de allereerste verjaardag! Het eerste jaar is voorbij gevlogen.


Een Cakesmash fotoshoot kan ook wanneer je kindje 2 jaar wordt.


Bekijk hier het tarief voor een Cakesmash fotoshoot.WerkwijzeDuidelijkheid vind ik erg belangrijk. Ik leg jou graag uit hoe ik werk ga en wat je kunt verwachten. Geen (achteraf) verrassingen.

Op mijn Werkwijze kun je nog veel meer info vinden over hoe ik te werk ga.Custom made settingSamen overleggen we welke setting jullie het leukste vinden voor jullie kindje. Ik maak de setting op maat speciaal voor jullie kindje en is daarom ook altijd uniek. Het tarief voor een cakesmashshoot in all-in. Taart, versiering, setting en gebruikt van kleding. Je hoeft alleen de jarige job/jet mee te brengen!3 in 1 - Cakesmash fotoshoot

Wen Moment


Wen moment: Ik maak eerst foto's van je kindje op een neutrale setting zonder versiering en slingers. Mooie tijdloze foto's en jullie kindje kan alvast wennen aan wat ik doe.


Smash Moment


Tijd voor taart! Heerlijk eten en smashen op de uniek gemaakte setting.

Badder Moment


Badder moment: Na het taart eten en smashen is weer tijd om weer lekker schoon te worden in het badje.


Styling gesprek


We maken kennis en ik hoor graag wat jullie terug willen zien in de foto's die ik voor jullie maak.


Fotoshoot


De shoot! Hier heb je vast net zoals ik naar uit gekeken. Tijd om al die prachtige foto's nu echt te gaan maken.


Bekijk&Bestel sessie


Na de shoot komen terug om de foto's te bekijken. Jullie kiezen jullie favorieten foto's en ik help jullie met de keuze uit fotoproducten.Genieten van de foto's!


Wanneer alles uitgekozen en besteld is, zit er nog maar één ding op! Genieten van jullie prachtige foto's!

Veelgestelde vragen

Welk termijn vindt de fotoshoot plaats?

Een cakesmash fotoshoot wordt meestal gepland als jullie kindje tussen de 9-11 maanden oud is.

Wat moet ik meenemen naar mijn shoot ?

Kleding voor je kindje (ik heb ook een garderobe met kleertjes waar je gebruik van mag maken). Drinken en een snacks wat jullie kindje graag eet zoals rozijntjes of een liga.

Wat als mijn kindje ineens ziek is geworden ?

Hoe vervelend ook maar kinderen kunnen ineens binnen een paar uur flink ziek worden. Het is echt niet verstandig om je zieke kindje meenemen voor de shoot. Ook niet als ze aan het opknappen zijn. Vaak is je kindje niet helemaal zichzelf, is snel moe en zal een Cakesmash minder leuk vinden. Ik heb hier natuurlijk alle begrip voor! Geen zorgen we plannen de cakesmash gewoon een andere keer in.

Wat is een styling gesprek ?

Voorafgaand van jullie fotoshoot plannen we een afspraak in om kennis te maken maar ook om de setting, kleuren etc te bespreken. Dit gesprek vindt digitaal plaats.

Wanneer kan ik de Cakesmash shoot boeken?

Een cakesmash fotoshoot kun je al boeken als jullie kindje nog klein is. Dan weet ik zeker dat ik een plekje voor jullie in mijn agenda kan reserveren.

Waar kan ik meer info vinden?

Als je fotoshoot boekt bij mij ontvang je een per mail nog meer informatie over jouw fotoshoot met de werkwijze, prijslijst, voorbereiding en kledingtips voor jou en jouw gezin.

Wat als de fotoshoot niet gaat zoals het zou moeten?

Het kan altijd voorkomen dat een kindje zich niet op zijn/haar gemak voelt ondanks wat wij er aan doen. Ik garandeer 15 mooie foto's van jullie kindje. Lukt dit niet? Dan komen jullie gewoon kosteloos nog een keer terug.

Hoeveel foto's zitter er bij de shoot ?

Bij een Cakesmash fotoshoot zitten 10 digitale foto's die jullie zelf mogen uitkiezen.