5 oktober 2022


Op 5 oktober 2022 was de grote dag van Fennie en Jeroen. Het leuke van deze bruiloft is dat de zus van Fennie, die zelf ook fotografe is toch iemand zocht om de bruiloft van haar zus te fotograferen. Ze wilde het eerst zelf doen maar leek haar toch beter om tijdens de ceremonie en feest wel iemand er voor in te huren. De reportage foto's zou ze wel zelf maken van het bruidspaar. Wat een super leuke combi! Zo kon ze toch mooie foto's maken van haar zus en zwager en de kinderen en daarnaast zelf volledig genieten van de ceremonie en het feest.


Fennie en Jeroen zijn al tijden samen, hebben een leuk gezin met 2 dochters en trouwen is toch wel de kerst op de taart.

Op een mooie plek trouwen, zonder al te veel poespas, gewoon gezellig met iedereen die hun lief is.


De Oudhoornse kerk in Alphen aan den Rijn werd gekozen als locatie. Niet vanwege de Christelijke insteek maar vanwege het gebouw. En ik snap het, het heeft toch wel veel meer sfeer dan een stadhuis. Waar je bij het stadhuis na het trouwen vaak direct alweer eruit wordt gegooid is de sfeer in de Oudhoornse kerk fijn en rustig, na de ceremonie wordt nog even goed getoast en geborreld met alle familie en vrienden. Iedereen mag lekker overal aanwezig zijn.


In de avond is het feest in de poort in Leiden. Nog nooit geweest maar het ziet er tof uit. Eenmaal aangekomen is het boven in een heel gezellig zaaltje in het historische poortgebouw. Ik ben sowieso wel een klein beetje verliefd op Leiden. Ik kom er graag. Het was een heerlijk feest!


Ieder jaar fotografeer ik ongeveer 10 bruiloften. De eerste bruiloften voor volgend jaar staan alweer gepland. Ik doe bewust niet meer bruiloften. Ik wil graag 200% geven op de dag van het bruidspaar, daarbij hoort goede voorbereiding maar ook daarna. De foto's wil ik het liefst binnen 2 weken opleveren met binnen 24 uur al een eerste preview van aantal foto's. Door de aantal bruiloften die ik aan neem beperkt te houden kan ik bovenstaande waarborgen.