Voordat jij jouw verhaal deelt...

Laat me die van mij vertellen

Mijn naam is Joyce. ik ben 37 jaar oud, Gek op Lego bouwen, aardbeien en chocolade. Moeder van 3 jongens en 2 hondenkinderen en 2 valkparkieten.

Fotograferen zat er al vanaf jongs af aan in. Op zijn 16e kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. Na een aantal jaar alles te fotograferen wat los en vast zat ben ik 6 jaar geleden verliefd geworden op Newborn fotografie.

Vandaag de dag verwelkom ik jullie in mijn fantastische studio voor jullie zwangerschap, newborn, cakesmash en gezin fotoshoot.

Speciale momenten


Sinds een aantal jaar fotografeer ik ook bruiloften. Super bijzonder om onderdeel te mogen zijn van zo'n speciale dag. Ieder jaar neem ik een maximum van 6 bruiloften per seizoen aan. Zo kan ik mij helemaal focussen op jullie grote dag. Voorbereiding, onze gesprekken maar ook de grote dag en daarna wil ik graag met grote zorg en alle aandacht uitvoeren. Zodat jullie een onvergetelijke herinnering hebben aan jullie grote dag.

Opleiding & Cursus


Naast dat ik mij zelf heel veel hebt aangeleerd heb ik een Newborn cursus gevolgd en diverse andere online cursussen. Ik vind het belangrijk om regelmatig mijn kennis op te frissen en nieuwe ideeën op te doen.

Mijn favorieten kleuren


Op mijn website en socials zie je veel neutrale en rustige kleuren terug. Dit zijn de kleuren waar ik het allerliefste mee werk. Felle (neon) en harde kleuren werk ik niet mee en heb ik ook niet in mijn collectie.

Awards


Heel trots ben ik op mijn gewonnen Awards. Het is de kers op de slagroom en enorm dankbaar dat mijn foto's zo enorm gewaardeerd worden. Het allerbeste compliment is wanneer jullie verliefd zijn geworden op de foto's.

Persoonlijke Aandacht


Ik maak niet alleen mooie foto's voor jullie maar ik wil jullie een herinnering voor het leven meegeven. Met alleen de mooiste foto's maar ook een fijne ervaring. Dit kan ik alleen doen door veel aandacht te besteden aan jullie en jullie fotoshoot.

01 / 05

Stichting Still


Sinds 3 jaar ben ik vrijwillig fotograaf bij Stichting Still.

Deze stichting zet zich in voor gezinnen die tijdens de zwangerschap of kort na de bevalling hun kindje zijn verloren.

Wij als stichting maken kosteloze gezinsreportages in het ziekenhuis of bij het gezin thuis.

www.stichtingstill.nl

Stichting Earlybrids


Al meer dan 5 jaar ben ik vrijwillig fotograaf bij stichting Earlybirds. Deze stichting zet zich in voor gezinnen met een te vroeg geboren kindje. Wij maken kosteloze gezinsreportages in het ziekenhuis. www.stichtingearlybirds.nl